Amenzi pentru transport ilicit de lemne

Hila Ovidiu

Va sta la iarna in frig si fara nici un leu in buzunar.. Un barbat din Vestem va fi nevoit sa plateasca o amenda usturatoare dupa ce a fost prins de politisti ca transporta cu o autoutilitara lemne pentru care nu avea acte de provenienta. Tanarul din Vestem are 30 de ani si a vrut sa faca un ban transportand lemne de foc. A fost vazut insa de un padurar pe zona de pasunat din Mohu. Cel din urma a anuntat Politia. La fata locului s-a deplasat o echipa a oamneilor legii. Vestemeanul nu a putut prezenta politistilor nici un fel de act pentru lemnele pe care le avea in autoutilitara.
Tanarul s-a ales cu o amenda usturatoare iar lemnele pe care le avea in masina i-au fost confiscate si predate ocolului silvic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Controale la firmele de constructii

Firmele de constructii au fost controlate de catre Inspectorii specializati pe Securitate si Sanatate in Munca. La 70 de firme verificate s-au gasit mai bine de 200 de deficiente. Acolo unde aceste au fost grave s-au aplicat amenzi usturatoare. Din primavara si pana la momentul de fata inspectorii sibienii au […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro