Amenzi pentru pescuit ilegal

Hila Ovidiu

Jandarmii le-au pus gand rau pescarilor. Opt astfel de persoane care pescuiau ilegal in apropierea barajelor Scoreiu si Avrig au fost sanctionate contraventional, in cadrul unei actiuni de amploare desfasurate de jandarmii sibieni impreuna cu asociatiile de profil din judet.

Opt persoane cu varste cuprinse intre 35 si 55 de ani au fost identificate si sanctionate cu avertismente si amenzi in valoare totala de 4.000 lei de catre jandarmi, pentru pescuit fara documente de autorizare si prin mijloace interzise de lege. Cei opt au fost identificati in cadrul unei actiuni de amploare desfasurate de catre oamenii legii impreuna cu membrii asociatiilor de profil, in apropierea barajelor Scorei, Avrig, in zona localitatilor Arpasu de Jos, Porumbacu de Jos si Avrig. Echipele mixte au verificat aproximativ 50 de persoane cu privire la detinerea documentelor necesare pescuitului si a modului de efectuare a acestuia, iar opt dintre ele nu aveau actele in regula sau pescuiau cu plase de tip „parasuta”, interzise de lege. Oamenii legii fac apel catre pescarii amatori sa respecte legea si sa protejeze natura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Salonul Mod Hairdressers s-a deschis

Cunoscutul hairstylist Paul Paralescu, castigator a numeroase premii nationale si internationale, si-a deschis propriul salon de hairstyling. Salonul Mod Hairdressers este gazduit de o casa veche, dar incredibil restaurata dupa gustul si sensibilitatea artistului. Situat pe strada Izvorului, salonul este cat se poate de vizibil de pe balea, datorita firmei […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro