Amenzi pentru nerespectarea prevederilor legale privind evidenta materialului lemnos

Hila Ovidiu

Politisitii le-au pus gand rau agentilor economici care comercializeaza material lemnos. Un astfel de comerciant s-a ales cu o amenda de 10.000 de lei, dupa ce in gestiunea sa a fost descoperita cherestea care nu figura in acte.

In cadrul activitatilor desfasurate de politistii Biroului Investigarea Fraudelor Medias impreuna cu reprezentantii Ocolului Silvic Medias pe linia prevenirii si descoperirii neregulilor ce se comit in domeniul comercializari materialului lemnos de catre agentii economici de pe raza de competenta, oamenii legii au depistat si nereguli.

Astfel, in urma verificarii unui agent economic din localitatea Bazna au fost constatate abateri de la Legea nr. 171/2010  privind evidenta materialului lemnos aflat in gestiunea acestui agent economic.  Firma a fost sanctionata 10.000 lei si a fost confiscata cantitatea de 20,52 metri cubi de material lemnos, reprezentant cherestea rasinoasa in valoare de aproximativ 9.100 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Contract semnat

Miercuri s-a semnat contractul de lucrari la centrul pentru copii cu handicap de pe Aleea Streiu. Valoarea acestuia este de pmai bine de un milion de lei. Cu acesti bani vor fi executate lucrari de reabilitare a cladirii atat in exterior cat si in interior. Miercuri a fost ziua cea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro