Amenzi pentru imbracaminte

Hila Ovidiu

Inspectorii OPC Sibiu au efectuat verificari la mai multi operatori economici din judet care comercializeaza imbracaminte. Toti cei 16 comercianti verificati au fost gasiti cu nereguli. Daca 8 au scapat cu avertismente, alti 8 au luat amenzi.

Imbracamintea pe care o cumparati din magazin nu este intotdeauna de cea mai buna calitate. S-au convins de acest lucru si inspectorii OPC Sibiu care au verificat mai multi agenti economici care comercializau produse textile. Inspectorii au constatat ca nu erau respectate normele privind marcarea sau denumirea produselor iar compozitia fibroasa a imbracamintei nu corespundea cu cea de pe eticheta. 16 agenti economici au fost verificati, iar nereguli au fost gasite la toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Inscrieri incheiate. Oficial.

Oficial s-au icheiat inscrierile pentru calasa I si clasa pregatitoare. Daca nu se schimba pe ultima suta de metri legea educatiei, la Sibiu aproximativ 7 mii de copii vor merge la scoala in toamna. Aici nu  sunt insa socotiti si  cei care se vor inscrie pe ultima suta de metri. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro