Amenzi pe banda rulanta!

Hila Ovidiu

Actiune de amploare pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor de transport. Luni la Punctul de Control Vestem, politistii impreuna cu reprezentantii Registrului Auto Roman  au dat zeci de amenzi.

Defectiunile tehnice ale autovehiculelor sunt zilnic in atentia agentilor de circulatie si a inspectorilor de la Registrul Auto Roman.  Luni, in cadrul Planului de actiune pentru reducerea victimizarii prin accidente rutiere produse pe fondul defectiunilor tehnice, doua echipaje formate din ingineri ai RAR Sibiu si politisti, au controlat autovehiculele pe Drumul National 1 si 7. Au fost oprite in trafic vehiculele mai mici de 3,5 tone, vizate fiind mecanismul de franare, sistemul de directie, gradul de poluare si functionalitatea instalatiei de iluminare. Printre cele mai constatate defectiuni la autovehiculele oprite in trafic se numara defectiunile la mecanismul de directie si cele la mecanismul de franare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Accident sau...incident?!?

Accident sau…incident! Un barbat din localitatea Miercurea Sibiului a necesitat ingrijiri medicale de urgenta dupa ce a fost atacat de un caine. Barbatul a fost muscat de penis iar incidetul a avut loc in plina strada. Medicii de la Unitatea Primiri Urgente au avut de tratat un caz mai putin […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro