Amenzi pe banda rulanta si soferi lasati fara permis

Hila Ovidiu

S-a scurs inca o saptamana in care politistii au fost mai activi ca niciodata. In cadrul actiunii „Blocada” s-au dat mai bine de 1300 de amenzi. 50 de soferi au ramas fara permis.

In cursul diminetii de marti pe Drumul National 14 un tir s-a rasturnat. De vina pentru producerea accidentului este chiar soferul autotrenului, un babrat din prahova in varsta de 48 de ani care a calcat prea tare pedala de acceleratie si a pierdut controlul ansamblului tir rasturndandu-se in afara partii carosabile. La fata locului a ajuns de urgenta un echipaj SMURD care i-a acordat victimei primele ingrijiri medicale. Soferului i-au fost facute toate investigatiile medicale necesare iar ulterior s-a decis ca barbatul nu necesita internare. Omul va trebui sa dea insa socoteala in fata oamenilor legii. Cercetarile in acest caz contiua pentru stabilirea tuturor circumstantelor in care s-a produs evenimentul rutier.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ziua Limbii Romane sarbatorita la Sibiu

Miercuri romanii de pretutindeni au sarbatorit „Ziua Limbii Romane”! Momentul a fost marcat si la Sibiu printr-o sesiune de lectura publica desfasurata in corpul nou al Bibliotecii Judetene Astra. Miercuri a fost sarbatorita Ziua Limbii Romane. La Sibiu cu acest prilej, pe scena pe care a avut loc prima data […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro