Amendati pentru viteza excesiva

Hila Ovidiu

600 de vitezomani au fost sanctionati in cursul ultimei saptamani. 3 dintre acestia au ramas fara permis de conducere pentru urmatoarele 3 luni dupa ce au depasit limita legala de viteza cu peste 50 de kilometri.
Timp de o saptamana politistii rutieri au vanat saoferii certati cu legea. La mare cautare au fost vitezomanii. N-a scapat unul nepedepsit. In total, au fost amendati cam 100 de soferi pe zi. Cei 30 de politisti angrenati in aceasta actiune au dat in total 990 de amenzi. Aproape 600 dintre acestea au ajuns la soferii care au calcat prea tare pedala de acceleratie. 3 dintre ei au ramas si fara permis de conducere pentru urmatoarele 90 de zile. Alti 7 soferi s-au ales cu dosare penale pentru infractiuni rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mort pentru o minge de pe acoperisul scolii

Accident mortal la Scoala Regele Ferdinand din Sibiu. Un barbat in varsta de 34 de ani, aflat in stare de ebrietate, a incercat sa escaladeze burlanul de scurgere al scolii, s-a dezechilibrat si a cazut. Impactul cu solul i-a fost fatal. Medicii nu au mai putut face nimic… Tragedie in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro