Amendati pentru posesie ilegala de lemne

Hila Ovidiu

Un barbat a fost la un pas de a se alege cu o amenda usturatoare dupa ce in curtea lui au fost gasite lemne fara acte de provenienta. Pentru a scapa din mana oamenilor legii barbatul le-a spus politistilor ca materialul lemnos este al altor persoane si ca el a primit bani pentru a-l depozita in curtea proprie. Cei 2 proprietari de lemne au fost amendati cu suma de 10 mii de lei.

Politistii sibieni au continuat actiunile din cadrul proiectului „”Scutul Padurii”. In timpul controalelor de rutina oamenii legii au descoperit in curtea unui barbat din Vurpar cantitatea de 1,3 metri cubi de material lemnos pentru care omul nu detinea acte de provenienta. Speriat ca s-ar putea alege cu dosar penal, omul le-a spus politistilor adevarul. Lemnele erau doar depozitate in curtea sa iar posesorii de drept ai acestora erau 2 tineri cu varste de 20 si 33 de ani. Cei de pe urma s-au ales cu o amenda usturatoare. Intreaga cantitate de lemne a fost predata ocolului silvic pentru valorificare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Toamna calda in majoritatea regiunilor tarii

In ciuda temperaturilor scazute din aceste zile, meteorologii spun ca ne asteapta o toamna blanda cu temperaturi peste mediile multianuale. Conform estimarilor sezoniere precipitatiile isi vor face simtita prezenta abia in lunile octombrie si noiembrie. Meteorologii spun ca dupa o vara cu multe episoade de canicula ne asteapta o toamna […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro