Amenda pentru lemne fara acte de provenienta

Hila Ovidiu

Amenda record pentru un hot de lemne. Un barbat din Ruja s-a ales cu o sanctiune de 6000 de lei dupa ce politistii au gasit in caruta acestuia cantitatea de 1,5 metri cubi de material lemnos pentru care omul nu avea acte de provenienta.

Politistii au oprit in localitatea Ruja pentru un control de rutina un carutas. Cu atelajul hipo localnicul in varsta de 47 de ani transportas material lemnos pentru care insa nu detinea documente de provenienta. Pentru cei 1,5 metri cubi de lemne barbatul s-a ales cu o amenda in valoare de 6 mii de lei, una dintre cele mai mari amenzi aplicate pentru furt de lemne de la inceputul anului si pana in prezent. Cu acesti bani localnicul ar fi putut sa isi cumpere de cel putin 3 ori cantitatea de lemne confiscate de politisti. Oamenii legii spun ca in perioada urmatoare vor intensifica actiunile de control de acest gen.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Modificari la prestatiile sociale destinate persoanelor cu handicap

Persoanele cu handicap vor primi mai multi bani de la stat. Cresterile cuantumului prestatiilor sociale variaza intre aproximativ 20 de lei si 140 de lei. De sumele marite vor beneficia si aproximativ 15 mii de sibieni incadrati intr-un grad de handicap. Prestatiile sociale destinate persoanelor cu handicap au crescut fost […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro