Am scapat de racelile de sezon!?

Hila Ovidiu

Am scapat de viroze, gripa si raceli. Aceasta este cea de-a doua saptamana consecutiva cand specialistii Directiei de Sanatate Publica anunta scaderi ale numarului de infectii respiratorii acute. Atentie insa! De la finalul acestui weekend si pana la mijlocul saptamanii viitoare vremea este in continua racire, asa ca nu va lasati inselati si protejati-va sanatatea.

Daca la inceputul lui martie aveam mai bine de 2150 de persoane care suferisera in urma infectiilor respiratorii acute o luna mai tarziu ne putem lauda cu o scadere de 500 de cazuri. La fel s-a intamplat si in cazul pneumoniilor. Aici in aceasta perioada s-au inregistrat cu peste o suta cazuri mai putin. Atentie insa!!! Medicii spun ca vremea este inca inselatoare. Asta ca sa nu mai vorbim ca finele acestei saptamani si inceputul saptamanii viitoare aduce cu sine temperaturi cu mult sub mediile multianuale pentru aceasta perioada. Specialistii spun ca daca vrem sa evitam racelile este foarte importan sa consumam legume, fructe si verdeturi proaspete pentru a ne intari sistemul imunitar, sa ne imbracam corespunzator si sa consumam in continuare lichide calde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai putine locuri de munca in prima saptamana din aprilie

Scadere drastica a numarului de oferte de angajare. Pentru aceasta perioada Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca a primit anunturi de angajare de la doar 46 de agenti economici din judet. Acestia ofera putin peste 120 de posturi vacante. Din fericire la finele lunii va avea loc Bursa Generala […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro