Am scapat cu bine!

Hila Ovidiu

Gata cu afectiunile respiratorii. Specialistii Directiei de Sanatate Public a spun ca din aceasta saptamana numarul imbolnavirilor a scazut considerabil. Sezonul specific imbolnavirilor s-a incheiat insa din luna martie.

Ne luam adio de la racelil, gripe si viroze cel putin pana in toamna. Specialistii Directiei de Sanatate Publica spun ca aceasta este cea de-a doua, chiar a treia saptamana consecutiva in care se inregistreaza scaderi a numarului de infectii respiratorii acute. In ceea ce priveste infectiile respiratorii scaderea a fost de poeste 40 de procente fata de ultimele trei saptamani. La fel s-a intamplat si in cazul afectiunilor pulmonare. Daca pana acum media imbolnavirilor era de aproximativ 200 pe saptamana la ora actuala numarul acestora a scazut la putin peste 100. medicii ne recomanda totusi sa fim atenti la schimbarile bruste de temperatura si sa avem un regim alimentar echilibrat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Iepurasul a fost sarac in locuri de munca

Iepurasul nu a venit cu locuri de munca pentru aceasta saptamana. La Sibiu in aceasta perioada  sunt disponibile mai putin de 200 de locuri de munca. Se asteapta insa o crestere semnificativa a numarului acestora la finele lunii. Iepurasul nu pare sa fie prea darnic cu cei care in momentul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro