Alunecarile de teren intarzia constructia autostradei

Hila Ovidiu

Alunecarile de teren dau peste cap lucrarile dar si bugetul alocat pentru constructia autostradei Sibiu Orastie. Toti constructorii care lucreaza la cele patru loturi ale drumului se plang de aceasta problema si spera sa obtina ajutor european pentrua putea asigura niste lucrari de calitate. Cele mai grave probleme sunt pe loturile III si IV.

Constructorii celor 4 tronsoane ale autostrazii Sibiu-Orastie si-au dat intalnire miercuri la Sibiu. Acestia au prezentat pe scurt stadiul lucrarilor. Pe doua dintre cele 4 loturi unde se desfasoara lucrari sunt probleme cu alunecarile de teren. Pe tronsonul aferent judetului nostru sunt insa si parti bune. Aici lucrarile de la viaduct au mers cum nu se poate mai bine. Lotul I al autostrazii are o lungime de puti peste 24 de kilometri costa peste 377 de milioane si se estimeaza ca va fi gata in vara lui 2013 desi lucrarile ar fi trebuit initial incheiate in luna aprilie a anului viitor. Intarzierile su sunt se pare din vina constructorului. Tronsonul II ar putea fi gata in septembrie anul viitor, cel de-al treilea lot undeva in luna noiembrie a anului viitor desi pe anumite portiuni lucrarile sunt chiar avansate, iar ultimul tronson ar trebui sa fie gata cam tot in aceeasi perioada.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sectie dedicata diabeticilor

Sectia clinica de diabet ar putea fi reinfintata la Sibiu. Spitalul Judetean duce negocieri cu Ministerul Sanatatii in acest sens. Decizia  a fost luata dupa ce in ultimul an cresterea numarului de bolnavi a fost de 10 la suta. Dupa ce numarul bolnavilor de diabet a crescut considerabil in ultima […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro