Alte 5 strazi intra in lucru

Hila Ovidiu

Inca 5 strazi vor intra de luni in lucru. Din 19 martie strazile Dealului, Zidului si Bulevardul Victoriei vor beneficia de lucrari de reparatii iar pe St. O. Iosif si Prejbei vor fi redeschise santierele de anul trecut. Pe perioada lucrarilor o parte din aceste strazi vor fi inchise traficului.

Din 19 martie inca 5 strazi intra in lucru. O parte dintre ele vor fi inchise partial sau total pe perioada efectuarii lucrarilor. Pentru trei luni de zile Strada Dealului va fi inchisa pe tronsoane. Primul dintre ele este cel dintre Strazile Ion Ratiu si Transilvaniei. Aici vor fi realizate lucrari la carosabil si trotuar iar bordurile vor fi inlocuite. De asemenea vor fi refacute marcajele si spatiile verzi. Strada Zidului este o alta artera pe care se vor face reparatii si care va fi inchisa traficului timp de doua luni. In aceasta perioada va fi reparat carosabilul, trotuarele si bordurile. Tot la capitolul lucrari de reparatii se inscrie si unltimul tronson al Bulevardului Victoriei. Vorbim despre portiunea dintre Strada Avrig si Strada Gheorghe Soima. Prima portiune care va fi inchisa traficului pentru aproximativ doua luni este cea cuprinsa intre Avrig si I. C. Dragusanu. Tot de luni se vor redeschide si santierele de pe strazile Prejbei si St. O. Iosif. Pe prima dintre ele se va interveni pentru lucrari la retelele de apa si canalizare intre Piata Sadu si Strada Badea Cartan. Pe St. O. Iosif, de saptamana viitoare se va lucra la amenajarea carosabilului si a trotuarelor. Aceasta strada a fost impartita in doua tronsoane. Primul, cel dintre strazile Semanatoaerelor si Seceratoarelor va intra in lucru in perioada imediat urmatoare si va fi inchis traficului pana la jumatatea lunii aprilie. Cel de-al doilea tronson, cuprins inrtre Strada Semanatoarelor si Bielz va fi finalizat pana la sfarsitul primaverii. In primele doua saptamani din luna martie au fost deja demarate lucrari pe mai multe strazi din oras. La ora actuala se lucreaza intens pe Bulevardul Vasile Milea, Strada Lamaitei, Strada Timotei Popovici, Strada Egalitatii, Strada Oituz si Strada Croitorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cateva milioane de romani sufera de obezitate!

Dupa explozia fast-food-urilor in tara noastra, incepem sa ne confruntam si cu efectele nocive ale acestei afaceri infloritoare. Obezitatea este unul dintre ele. La ora actuala 4 milioane de romani se lupta cu aceasta boala. Alimentatia nesanatoasa si sedentarismul sunt principalii factori care duc la obezitate. In timp ce patronii […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro