Alte 4 strazi reabilitate in PIDU

Hila Ovidiu

Reabilitarea a inca patru strazi a fost inclusa in Planul Integrat de Dezvoltare Urbana. Este vorba despre Calea Gusteritei, strada Magheranului, strada Otelarilor si strada Macaralei. Pe toate cele patru strazi se va reface carosabilul si trotuarele.

Doua strazi din cadtierul Lazaret, o strada din cartierul Tiglari si o alta din Gusterita vor inttra de la anul in reabnilitare. Lucrarile au fost deja introduse in Planul integrat de Dezvoltare Urbana. Pe cele patru strazi se va reveni pentru refacerea carosabilului si a trotuarelor. De asemenea se va interveni si pentru reabilitarea retelelor de apa si canalizare. Pe cele patru strazi vor fi create un total de 245 de loc uri de parcare. Pe Otelarilor vor fi realizate alveole cu verdeata iar pe Calea Gusteritei si Magheranului se vor trasa piste pentru biciclisti. PIDU a fost depus psre finantare in luna martie a lui 2010. De atunci si pana in 2012 s-au finalizat lucrarile la strada Faurului, urmand ca pana in vara lui 2013 sa fie gata si strazile turnului si Ocnei. De asemenea lucrarile sunt intr-un stadiu avansat si la Centrul pentru Copii cu Handicap de pe Aleea Streiu. Din PIDU mai fac parte si lucrarile la viaductul Calea Surii Mici sau strada 9 Mai. Lor li se adauga cele patru stradute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Vaccinarea antigripala continua

Sibieni vaccinati-va impotriva gripei. La ora actuala in judet la medicii de familie mai sunt disponibile aproximativ 15 mii de flacoane de antigripal. Pana la momentul de fata s-au imunizat 7700 de persoane. Medicii Directiei de Sanatate Publica recomanda tuturor sibienilor sa se vaccineze cat mai curand impotriva gripei de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro