Alimente pentru sibienii cu pensii mici

Hila Ovidiu

Casa de ajutor reciproc da alimente pensionarilor cu venituri mici. Aproape 200 de persoane de varsta a treia au primit cate o plasa cu produse de baza. Reprezentantii CARP spun ca au mai ramas cateva pachete iar cei care au venituri mai mici de 700 de lei si sunt membri ai casei pot veni sa le ridice.

Ca in fiecare an luna octombrie este luna pensionarilor la Casa de Ajutor Reciproc. Si nu e de mirare, dat fiind faptul ca in fiecare an, pensionarii sunt sarbatoriti la data de 1 octombrie. Anul acesta membrii CARP care au venituri mai mici de 700 de lei au beneficiat de alimente gratuite. Au mai ramas cateva pungi neridicate asa ca membrii care au venituri mici pot merge sa isi solicite dreptul.

Pungile contin o sticla cu ulei, o punga de faina, una de zahar, una de gris, una de malai si o punga cu orez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O asociatie organizeaza protest la Sibiu pentru pedepsirea ucigasilor ursuletului

Romanii revoltati de impuscarea animalului fac apel pe site urile de socializare pentru ca lumea sa iasa in strada si sa ceara demisia celor implicati. Protestul este programat pentru vineri seara insa pana la momentul de fata nu a fost depusa nicio cerere de avizare din partea municipalitatii. “Criminalilor, ce […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro