„Alice” se joaca ultima data la Gong

Hila Ovidiu

Alice in Tara Minunilor se joaca ultima data in acest an la Teatrul Gong. Spectacolele sunt programate pentru zilele de vineri si sambata.

Publicul poate urmari ultima oara in acest an spectacolul vineri sau sambata de la ora 18.00. Piesa de teatru are o durata de o ora si 15 minute, este destinata celor care au implinit deja varsta de 10 ani si ii are in rolurile principale pe actorii Anton Balint, Paul Bondane, Barbara Crisan, Cristina Draghici, Charlie Falamas, Mihaela Grigoras si Iustinian Turcu. Ritmat si haios spectacolul are menirea de a da energie si de a contura un colt destinat visarii si descoperirii. Povestea rescrisa de Verburgh o aduce in prim plan pe Alice, idealul de frumusete la care viseaza toate tinerele adolescente. La Sibiu insa, Nadia, o copila, ajunge incet incet si fara voia ei intr-o uimitoare aventura alturi de Iepurele Alb, Pisica de Chester, Regina de Cupqa, Omida si alti prieteni pe care ii cunoaste pe parcurs, reusind astfel de devina un fel de…Alice.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Buletinele de vot pentru Sibiu se tiparesc la Craiova

Buletinele de vot care vor fi folosite in judetul Sibiu la alegerile din decembrie vor fi tiparite la Craiova. Judetul nostru va plati peste 87 de mii de lei pentru acestea. In cursa pentru tiparirea buletinelor de vot aferente Sibiului s-au inscris 4 firme din Slatina, Craiova, Arad si Galati. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro