Alegerile pe ultima suta de metri

Hila Ovidiu

Pregatirile pentru alegerile din 9 decembrie sunt pe ultima suta de metri. Sunt asteptati la vot aproximativ 353 de mii de votanti. Organizarea alegerilor din aceasta iarna costa peste 242 de mii de lei.

Intreg judetul fierbe in acest moment. Politicienii pe de-o parte alearga de colo colo pentru a-i convinge pe oameni sa le acorde votul, iar autoritatile locale dau de ceasul mortii cu organizarea scrutinului din aceasta iarna. Numai ca aceste actiuni costa. Iar sumele nu sunt deloc de neglijat. Per total, judetul Sibiu cheltuieste peste 242 de mii de lei pentru buletine de vot, stampile, tusiere si alte obiecte necesare desfasurarii alegerilor.

Autoritatile locale sunt de asemenea cu ochii si pe fenomenul de mita electorala. Atat cei care dau, cat si cei care primesc mita in scop electoral sunt amendati si risca dosar penal. Alegerile vor avea loc in data de 9 decembrie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Magic Art Fest

Magia prinde viata la Teatrul Gong. Aici incepand de mati si pana in 6 decembrie are loc cea de-a V-a editie a Magic Art Fest. Isi vor face numerele de iluzionism magicieni din Romania, Moldova si Bulgaria. Marti a debutat o noua editie a Magic Art Fest, evenimentul care coboara […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro