Alegerile, in direct la Eveniment

Hila Ovidiu

“Sibiul alege” la Eveniment TV, Eveniment FM si Eveniment OL Duminica Trustul de Presa Eveniment este alaturi de dumneavoastra si va aduce cele mai importante stiri si informatii despre alegerile parlamentare. Pe parcursul maratonului va vor fi alaturi Cosmin Chelcea si Laurentiu Sever Lup alaturi de invitatii lor. Seara, de la ora 21,00 va da intalnire Razvan Marcu intr-o emisiune cu totul speciala.

Asa cum v-am obisnuit la fiecare scrutin, Eveniment TV, Eveniment FM si Eveniment On Line va aduc in prim plan cele mai fierbinti stiri in ziua alegerilor, cele mai importante declarartii politice si cele mai antrenante talk-show-uri, toate intr-un maraton ce va dura intreaga zi. Seria editiilor speciale vor fi realizate in direct. Alaturi de dumneavoastra vor fi pe parcursul intregii zile moderatorii Cosmin Chelcea printr-o editie speciala a emisiunii “Atitudini”  si Laurentiu Sever Lup cu o editie spectaculoasa “Ultimul Ceas”. Acestia vor oferi informatii despre prezenta la vot si vor dezbate alaturi de invitati speciali momentele cheie ale zile. Imediat dupa ora 21.00 Razvan Marcu este cel care va prelua stacheta in cadrul unei emisiuni speciale. Este vorba despre un proiect pilot, cel de-al doilea pe care indragitul moderator il va lansa in luna ianuarie a anului viitor la Eveniment TV. Emisiunea se va numi “Radical” si va fi difuzata in fiecare seara de duminica. Pana atunci insa, editia pilot de duminica va fi dedicata alegerilor parlamentare si va contine inclusiv rezultatele partiale ale alegerilor. De asemenea, pe parcursul intregii zile dumneavoastra, sibienii, puteti intra in direct cu noi pentru a face sugestii, reclamatii cu privire la desfasurarea alegerilor si comentarii pe aceasta tema. Puteti fi alaturi de noi prin intermediul adresei de e-mail alegeri@evenimentsibiu.ro sau la numarul de telefon 0740 323 992, numar cu tarif normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ministerul Apararii refuza schimbul de terenuri

Sibiul poate sa-si ia adio momentan de la proiectul celui mai mare spital judetean. Cei de la MAPN au refuzat oferta primariei de a da la schimb un alt teren in locul poligonului de pe Poplacii. Ministerul Apararii sustine ca terenul din Dealul Daii oferit la schimb de catre municipalitatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro