Alcoolemia la control

Hila Ovidiu

In aceasta saptamana politistii rutieri sibieni vor desfasura o ampla campanie pe linia prevenirii si combaterii consumului de alcool la volan, ce se inscrie in planul de actiuni TISPOL. Astfel, in fiecare noapte oamenii legii vor fi pe sosele, pentru a depista soferii bauti, sau pe cei care consuma substante halucinogene.

Politistii rutieri sibieni se vor mobiliza in numar mare in aceasta saptamana pentru o actiune preventiva si de combatere a consumului de alcool la volan. Actiunea se inscrie in calendarul TISPOL si se va desfasura in fiecare noapte pe principalele artere din municipiu si din judet. Politistii vor porni la vanatoare de soferi bauti, insa conducatorii auto vor fi verificati si pentru consumul de alte substante halucinogene interzise de lege.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jucarii periculoase

Un control efectuat de inspectorii OPC Sibiu la comerciantii de jucarii din judet a relevat numeroase nereguli. 16 operatori au fost verificati si la toti au fost gasite probleme. Valoarea amenzilor date depaseste 39.000 de lei. O actiune desfasurata de inspectorii OPC Sibiu pe linia verificarii respectarii prevederilor legale in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro