Alcool + volan=dosar penal

Hila Ovidiu

A urcat la volan desi era beat crita. Vorbim despre un barbat 37 de ani depistat in trafic de catre politistii sibieni avand o alcoolemie de 1,26. Atat el cat si femeia care i-a incredintat masina desi stia ca era beat sunt acum cercetati penal.

Au chefuit pana n-au mai putut iar apoi au urcat la volan. Vorbim despre zeci de sibieni care au cazut pe mana oamenilor legii dupa ce au fost prinsi beti la volan. Este si cazul unui sibian de 37 de ani al carui rezultat cu etilotestul a aratat nici mai mult nici mai putin de 1,26 mg/l alcool pur in aerul expirat. Cercetarile politistilor sibieni au scos la iveala faptul ca barbatul obtinuse autoturismul de la o femeie care i l-a incredintat fara nicio grija desi stia foarte bine ca cel care urma sa sofeze consumase bauturi alcoolice. Pentru faptele lor amandoi sunt acum cercetati penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

17 milioane de euro in strazi

Un pod nou, un viaduct reabilitat, 6 noi sensuri giratorii si zeci de strazi reparate, modernizate sau reabilitate. Acestea sunt doar cateva dintre realizarile municipalitatii in ceea ce priveste infrastructura rutiera in 2012. lucrarile au costat aproximativ 17 milioane de euro. Sibiul a fost in 2012 un adevarat santier. S-a […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro