Ajutor pentru copiii cu probleme la scoala

Hila Ovidiu

After school pentru copiii nevoiasi din Parohia Turnisor. Preotul din zona si Crucea Rosie au semnat un parteneriat prin care cei mici vor avea o zi in care cineva se va ocupa strict de problemele lor legate de scoala. Vorbim aici despre minori care au probleme de scris, citit sau calculat.

Marti au fost puse bazele unui nou parteneriat educational destinat copiilor cu probleme la invatatura. Micutilor proveniti din familii defavorizate le vor fi preorii Parohiei Ortodoxe Turnisor I si voluntarii Crucii Rosii. Beneficiarii proiectului pilot vor fi 5 copii cu varste intre 8 si 9 ani. Cu ei va lucra o persoana in fiecare zi de luni si ii va invata sa scrie, sa citeasca si sa socoteasca. Cei 5 elevi care vor participa la acest proiect vor fi alesi de catre conducerea Scolii Gimnaziale numarul 10 si de catre preotul paroh al zonei. Cursurile se vor desfasura la Biserica Sfantul Nicolae din Parohia Ortodoxa Sibiu- Turnisor 1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Parcati doar in spatiile special amenajate!

Aveti grija pe unde va parcati masinile! Daca va prind politistii ca ati oprit neregulamentar va amendeaza. Sau, mai rau, dati peste oameni care isi fac singuri dreptate! Este si cazul unei tinere care a parcat neregulamentar si a asistat apoi la vandalizarea propriei masini. De cand nu se mai […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro