Ajutoare alimentare pentru cei nevoiasi

Hila Ovidiu

Crucea Rosie a impartit luni mai bine de 500 de kilograme de alimente persoanelor provenite din medii sociale defavorizate. Vorbim despre produse alimentare neperisabile stranse prin programul “Banca de alimente”.

Cine a spus ca sibienii nu sunt generosi s-a inselat amarnic. Dovada sta faptul ca acum, in pragul Sarbatorii Pascale sute de nevoiasi beneficiaza de ajutoare alimentare. Acestea au fost stranse de catre volunarii Crucii Rosii prin programul “Banca de alimente”. Sibienii au donat mai bine de o jumatate de tona de alimente nepersiabile. Donatiile au ajuns la cei cu posibilitati materiale reduse la inceputul saptamanii pentru a a le putea folosi la pregatirea mesei de Pasti. Primii 40 de beneficiari care locuiesc in zona centrala a orasului si-au primit deja alimentele. Restul pungilor vor fi impartite in zilele urmatoare. Fiecare pachet contine aproximativ 12 kilograme de alimente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Saptamana Patimilor

Crestinii se pregatesc sa intampine sarbatoarea Invierii. S-a intrat deja in Saptamana mare iar credinciosii care au tinut post merg sa se spovedeasca. Oamenii sunt indrumati spre acte de milostenie si curatire sufleteasca. Dupa duminica Floriilor crestinii au intrat in Saptamana Mare sau Saptamana Patimilor asa cum este ea denumita […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro