Agentiile de plasare, obligate sa se reinscrie la ITM

Hila Ovidiu

Atentie, sibieni! S-au schimbat procedurile de inregistrare in cazul celor care se ocupa de plasarea fortei de munca in strainatate! Prestatorii de astfel de servicii trebuie sa se inscrie la ITM completand noile formulare.

Dupa ce in septembrie a fost schimbata legea in ceea ce ii priveste pe cei care ofera servicii de consultanta sau plasare de forta de munca in straintate, la momentul de fata au fost publicate in Monitorul Oficial si normele metodologice de aplicare. Noua lege este mult mai exacta si permite protectia 100% a cetatenilor care lucreaza in straintate. Conform noilor reglementari, agentii de plasare a fortei de munca sau furnizorii de astfel de servicii trebuie sa se inscrie in evidentele ITM cu noile formulare chiar daca sunt inscrisi deja in baza celor vechi.

Inregistrarile se pot face atat on-line cat si prin scrisoare recomandata nu neaparat prin prezenta la sediul ITM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bradul de capatat nu se cauta...de frumusete!

Sibiul da chix anul acesta cu pomul de Craciun. Sibienii s-au aratat profund nemultumiti de inlocuirea bradului traditional. Acelasi subiect a dat apa la moara si valcenilor care au avut in sfarsit un motiv sa sa le intoarca sibienilor ironiile. Oferit cadou, cu buna credinta, de catre o firma din […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro