Afectiuni mai putin obisnuite ce pot sa apara dupa sex

admin

Chiar daca cele mai multe persoane sunt constiente doar de aspectul pozitiv al activitatilor sexuale, exista si o serie de aspecte negative care pot aparea in urma unui act sexual.

Exista cazuri in care, in urma actului sexual, la o durata de aproximativ o ora, unul dintre parteneri pierde o parte importanta din amintiri. Exista un caz analizat si facut public de un medic, in care partenera si-a pierdut amintirile si a fost diagnosticata cu amnezie globala tranzitorie.

In urma efectuarii tomografiei, medicul a constatat ca activitatea creierului nu a fost afectata de vreo leziune, concluzionandu-se ca actul sexual este cauza pierderii memoriei.

Anomalii sexuale

Recent s-a demonstrat ca memoria poate fi afectata si de activitatile fizice obositoare, de expunerea severa la stres sau in urma unui soc cauzat de cald sau rece. Un aspect extrem de important si pozitiv in acelasi timp il reprezinta faptul ca memoria poate fi redobandita.

Se spune ca sexul este medicamentul ideal pentru durerile de cap. Specialistii au descoperit, insa, ca durerea de cap poate aparea si in urma actului sexual, nu doar inainte de acesta.

Acest tip de durere este cauzat de tensiunea arteriala marita de la nivelul creierului.

Spre uimirea celor mai multe persoane, depresia poate aparea dupa activitatea sexuala. Se pare ca una din zece femei este afectata de depresie dupa un act sexual placut. Cauza declansarii acestei stari nu este cunoscuta inca; cert este ca imediat dupa actul sexual, femeia se va simti stapanita de sentimente de tristete, se va simti anxioasa si irascibila.

YVE.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Sfaturi pentru un interviu pe skype

Nu exista reguli bine definite atunci cand esti in cautarea unui loc de munca, ceea ce inseamna ca trebuie sa fii pregatit pentru orice situatie. Multi angajatori prefera sa opteze pentru interviuri de tipul conferinte video decat pentru cele telefonice sau fata in fata. Interviul telefonic cu angajatorul: Cum sa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro