Admitere in scolile militare

Hila Ovidiu

Visati la o cariera de politist dar ati ratat incadrarile de sursa externa? Nu va faceti griji. Puteti intra in sistem dupa ce absolviti cursurile scolilor de profil. Sunt puse la bataie sute de locuri.

La Academia de Politie din Bucuresti sunt 125 de locuri pentru specializarea „drept”. La Facultatea de Politie sunt puse la bataie 250 de locuri pentru „ordine si siguranta publica”, la Facultatea de Politie de Frontiera sunt 80 de locuri iar la Arhivistica 20 de locuri. Scoala din Campina pune la bataie 700 de locuri dintre care 16 sunt pentru romi si 8 pentru alte minoritati. Scoala de Agenti de la Cluj ofera 150 de locuri, Scoala de Pregatire a Agentilor Politiei de Frontiera din Oradea are la dispozitia doritorilor 150 de locuri. In scolile MAPN sunt puse la bataie 44 de locuri la Academia Tehnica Militara Bucuresti, 33 de locuri la AFT Sibiu, 19 locuri la Institutul Medico-Militar Bucuresti. Mai sunt disponibile 10 locuri la Academia Navala, 31 la Academia Nationala de Informatii, 86 la Scoala de Maistri din Pitesti si 3 locuri la Scoala Militara de Maistri Militari a Fortelor Navale. Pentru ocuparea acestor posturi se pot inscrie si tinerii care nu au reusit sa treaca de probele necesare incadrarii directe din sursa externa. Inscrierile se fac la IPJ Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mai multe viroze si suspiciuni de gripa

Vremea rea din ultimele 6-7 zile le-a dat batai de cap sibienilor. Sute de oameni au luat cu asalt cabinetele de medicina familiala dupa ce s-au ales cu viroze si afectiuni pulmonare. Si numarul de suspiciuni de gripa a fost in crestere. In ultima saptamana numarul persoanelor care s-au prezentat […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro