Admitere in scolile de pompieri

Hila Ovidiu

Incepe batalia pentru admiterea in scolile militare. In total anul acesta sunt puse la bataie 278 de locuri. 259 dintre acestea sunt la scolile de pompieri.Pentru a fi siguri ca pun mana pe cei mai buni candidati cei de la ISU au pornit inca din aceasta luna campania de informare recrtutare privind concursul de admitere in institutiile de invatamant ale MAI care pregatesc personal pentru Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.
Astfel, pentru cei care vor sa lucreze in MAI, Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Politie Bucuresti cauta 35 de tineri pe care sa ii formeze ca specialisti inginerie instalatii pentru constructii-pompieri. Scoala de Subofiteri de Pompieri si Protectie Civila din Boldesti ofera in acest an 224 de posturi pentru subofiteri pompieri si protectie civila. Locuri sunt scoase la concurs si in scoli militare din cadrul Ministerului Apararii Nationale. Pentru cei care vor sa studieze finante-contabilitate Academia Fortelor Terestre pune la bataie 2 locuri. La Academia Tehnica Militara din Bucuresti se ofera un loc pentru specializarea transmisiuni, unul pentru calculatoare si sisteme informatice pentru aparare si securitate nationala, 3 locuri pentru inginerie genistica, un loc pentru ingineria autovehiculelor si un loc pentru inginerie civila.
Scoala Militara de Maistri Militari si Subofiteri a Fortelor Terestre Basarab I din Pitesti ofera doua locuri pentru tehnica de comunicatii, 4 locuri pentru constructii, 2 locuri pentru operare si mentenanta echipamente de comunicatii si un loc pentru specializarea intendenta.
In institutiile din cadrul Ministerului Justitiei se ofera un singur post pentru specializarea logistica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ajutor pentru Irina

Irina Buzdughina, mama a doi copii, are nevoie urgent de ajutorul nostru! Femeia sufera de o forma grava de cancer si singura ei sansa de supravietuire ar fi un tratamant in Viena. Cu lacrimi in ochi femeia face apel la toti sibienii sa o ajute sa ramana in viata pentru […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro