Adio absente!

Hila Ovidiu

Prefectul nu mai vrea absenti la scoala pentru acest an. le-a cerut celor de la politie sa faca un plan de combatere a absenteismului scolar. Masurie au fost prezentate in cadrul unei sedinte publice. Vor fi puse in aplicare din acest an scolar.

chiulangiiPrimul pas facut a fost din partea politistilor de la prevenire. Acestia au mers in toate scolile din judet si au stat de vorba cu elevii. Iau invatat pe cei mici reguli de circulatie rutiera, iar pe cei de la gimnaziu i-au invatat sa stea departe de droguri si de anturaje nefaste.
La clasa dascalii incearca sa faca orele de predare cat mai interactive astfel incat scolarii sa vina de placere la cursuri. Se crede ca prin astfel de metode va putea fi combatut absenteismul scolar. De asemenea se fac programe speciale pentru cei care au dat semne ca vor sa isi retraga copiii de la scoala. Aceasta situatie se intlneste cu precadere in zonele rurale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Planuri mari

A fost o luna plina de activitati pentru cei de la Crucea Rosie. Proiecte internationale, bazaruri si multe actiuniu caritabile le-au ocupat mai tot timpul. Si perioada urmatoare se anunta la fel de aglomerata. A fost o perioada plina de evenimente pentru voluntarii de la Crucea Rosie. Au mers la […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro