Adevarul despre relatia dintre Marilyn Monroe si Frank Sinatra

admin

carte Frank SinatraO noua biografie a lui Frank Sinatra sustine ca artistul i-ar fi cerut mana actritei Marilyn Monroe, „pentru a o salva de ea insasi”.

Cartea readuce in prim plan cateva detalii interesante despre relatia dintre cei doi, caracterizata ca fiind una „turbulenta” si de durata, relateaza Contact Music. Conform acesteia, Sinatra era pur si simplu obsedat de actrita.

Scris de James Kaplan, volumul numit „Sinatra the Chairman” pune pe tapet mai multe relatii ale cantaretului, printre care cele cu fostele sotii Ava Gardner si Mia Farrow, dar si cea cu Marilyn Monroe, decedata in 1962, la 36 de ani, in urma unei supradoze de barbiturice.

In anii premergatori mortii ei, cand atat ea, cat si Sinatra erau la apogeul notorietatii lor, cei doi intrau adesea in contact, iar Sinatra facuse o obsesie pentru ea, se arata in biografie.

Acest lucru nu a trecut neobservat de sotul lui Monroe din acea vreme, Joe DiMaggio, jucator de baseball. Cei doi chiar ar fi avut dispute, iar animozitatile dintre ei nu au luat sfarsit nici dupa moartea lui Monroe.

Desi cand actrita a murit era deja divortata de Joe DiMaggio, acesta i-a interzis lui Sinatra sa participe la funeraliile sale.

Teoria conspiratiei: Marilyn Monroe, ucisa la comanda lui Kennedy?

Conform biografiei, relatia romantica dintre Monroe si Sinatra a inceput in 1961. Relatia s-a sfarsit in acelasi an.

Dupa ce si-au spus „adio”, Sinatra i-ar fi cerut mana, chiar in anul mortii actritei, cand a devenit limpede ca Monroe trecea printr-o perioada extrem de dificila.

Cererea ar fi avut loc in timpul unui weekend petrecut pe proprietatea sa din Nevada. Monroe, insa, a refuzat-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Lungul drum spre casa - Louise Penny

Un roman din seria Inspectorul Gamache Cea mai bună carte din 2014 în topurile Kirkus Reviews, The Washington Post, The Globe şi The Mail Armand Gamache, fostul inspector-şef de la Secţia de Omucideri din Québec, şi-a găsit în sfârşit liniştea mult visată în satul Trei Pini. Însă atunci când prietena […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro