Adapostul de noapte, din 1 martie, in subordinea Primariei

Hila Ovidiu

Adapostul de noapte trece in subordinea municipalitatii sibiene. S-au facut deja demersurile necesare in acest sens. Ba mai mult, au fost scoase la concurs si posturile vacante pentru ca aici activitatea sa se desfasoare conform standardelor.

Actele au fost deja facute, iar bugetul aprobat pentru acest an este de 260 de mii de lei. Adapostul va putea gazdui cateva zeci de oameni care nu au unde sa stea pe timp de noapte. Acestia se vor putea bucura de un pat cald si asternuturi curate. Oamenii strazii se vor putea adaposti acolo intre orele 19.00 seara si 07.00 dimineata. Vor avea posibilitatea de a face dus si vor primi un ceai cald sau un produs de patiserie la venirea si la plecarea din centru. Adapostul din Turnisor a functionat pana acum cu o capacitate de aproximativ 50 de locuri. Pentru a asigura buna functionare municipalitatea sibiana a scos la concurs 6 posturi. Vorbim despre doua posturi de ingrijitor, 3 de supraveghetor de noapte si unul pentru sef de serviciu.
Reamintim faptul ca din cauza lipsei de finantare Adapostul de noapte ar fi trebuit sa se inchida inca de la 1 noiembrie 2015.
Adapostul de noapte functioneaza de aproximativ 20 de ani si este primul de acest gen deschis in tara noastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Concursul CNM Astra si-a gasit primul castigator

Prima parte a concursului de “detectivi” lansat de Muzeul Astra s-a incheiat miercuri. Castigatoarea unei plimbari cu trasura este o tanara din Sibiu care a reusit sa gaseasca indiciul ascuns in una din casele Muzeului in aer liber. Indiciul a fost o inima din turta dulce. Dupa aproximativ o saptamana […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro