ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 01 aprilie, ora 10 – 03 aprilie, ora 10;|
Fenomene vizate: vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol;
Zone afectate: conform textului;

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an îndeosebi în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub -5 grade mai ales în jumătatea de nord a teritoriului. Se va produce brumă și local îngheț la sol.

Pe parcursul zilei de miercuri, 1 aprilie, vântul va mai prezenta unele intensificări în regiunile sudice amplificând senzația de frig, iar în extremitatea de sud-vest a țării, local se vor semnala precipitații slabe mixte.

ACTUALIZARE INFORMARE METEOROLOGICĂ

Interval de valabilitate: 01 aprilie, ora 10 – 03 aprilie, ora 10;
Fenomene vizate: vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol;

Zone afectate: conform textului;

Vremea va fi deosebit de rece pentru această perioadă din an îndeosebi în timpul nopţilor şi al dimineţilor, când se vor înregistra temperaturi minime preponderent negative, local sub   -5 grade, chiar mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Se va produce brumă și local îngheț la sol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Consiliul Județean Sibiu încurajează consumul local și lansează platforma www.gusturisibiene.ro

Consiliul Județean Sibiu susține consumul produselor locale ale județul Sibiu si lansează site ul www.gusturisibiene.ro, o platforma care aduce laolaltă toți producători locali, pentru a facilita accesul cumpărătorilor în mediul on line, dar și de a promova produsele sibiene. Structura platformei este adaptată județului Sibiu și a celor cinci microregiuni […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro