Activitatea telecabinei suspendata inca. Prima amenda, de 5 mii de lei

Hila Ovidiu

Prefectul Lucian Radu a facut miercuri publice primele rezultate in cadrul anchetelor de la Telecabina din Balea. Se pare ca la baza producerii accidentului de duminica au stat atat o defectiune tehnica cat si o eroare umana.  Compania care administreaza telecabina a fost amendata cu suma de 5 mii de lei.

Lucian Radu, prefectul de Sibiu se intalneste aproape zilnic cu reprezentantii autoritatilor implicate in anchetele care se deruleaza in cazul accidentului de duminica de la Balea cand mai multe persoane au fost ranite dupa ce telecabina s-a defectat. Cei de la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului au fost primii care si-au incheiat ancheta. Pentru neregulile depistate firma a fost amendata cu suma de 5 mii de lei. Pe fir au intrat si cei de la ITM dupa ce a iesit la iveala faptul ca unul dintre angajatii telecabinei a fost ranit. La momentul de fata nu se stie cand telecabina va fi repusa in functiune. Cel mai proababil turistii vor putea urca in curand cu masina pana in Balea pentru ca se fac eforturi sporite pentru deszapezirea drumului. In mod normal Transfagarasanul ar trebui deschis circulatiei de la 1 iunie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

O noua zi de proteste spontane la DGASPC

Angajatii de la DGASPC au facut greva pentru a doua zi consecutiv. Oamenii si-au intrerupt activitatea si au iesit in curtea institutiei in intervalul orar 11.00 -12.00. Acestia spun ca au fost exclusi din prevederile noii legi unitare si ca salariile lor sunt mult sub munca pe care o presteaza. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro