Activitate informativ-educativa la Micasasa

Hila Ovidiu

Locuitorii din Micasasa au avut parte de activitati sportive si de recreere in weekend. A avut loc cea de-a doua etapa a Campionatului national de CycloCross. La eveniment au fost prezent si politistii sibieni care au stat de vorba cu tinerii si i-au invatat cum sa se pazeasca de evenimente rutiere nedorite si activitati infractionale.

In weekend, la Micasasa, politistii sibieni in colaborare cu cei de la Federatia Romana de Ciclism si parteneri locali au demarat o actiune informtiv preventiva in mijlocul tinerilor din localitate. Acestia s-au putut distra participand la o competitie de ciclism iar mai apoi au invatat cum sa se fereasca atat de accidente rutiere atunci cand circula cu bicicleta cat si de diferite tipuri de infractiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Criza de forta de munca la Sibiu! Aproape 1400 de locuri de munca vacante!

E criza de forta de munca! Angajatorii cauta cu disperare oameni pe care sa ii angajeze. Pentru aceasta saptamanta sunt disponibile aproximativ 1400 de posturi vacante. In ultima luna somajul a atins la Sibiu cea mai scazuta rata de dinainte de criza. Angajatorii din judet se plang incontinuu de lipsa […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro