Actiuni rutiere

Hila Ovidiu

Politistii rutieri au pus gand rau transportatorilor de persoane. Joi au avut loc controale in tot judetul. Actiunile politistilor au fost dublate de catre cei de la RAR. Vizate au fost mijloacele de transport de capacitate 8+1 locuri.

accident-microbuz_maxmediaSperiati de accidentele grave, tot mai dese care au loc pe drumurile patriei si in care sunt implicate masini destinate transportului de persoane, politistii rutieri au iesit joi la vanatoare. Oamenii legii au tras pe dreapta toate microbuzele. Oamenii legii au sanctionat neacordarea de prioritate pietonilor si vehiculelor, depasirile neregulamentare, viteza excesiva si defectiunile tehnice. Cel mai grav accident in care a fost implicat un microbuz pe raza judetului nostru a avut loc in febrari pe DN 1 in apropiere de Saliste cand soferul a adormit la volan iar masina s-a rasturnat in afara soselei. Un pasager a decedat si ceilalti 7 au fost raniti. Si conducatorul auto s-a ales cu rani grave.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Strandurile la control

Dupa nenorocirea de la Olimpia, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorului a luat la bani marunti toate strandurile, piscinele si bazinele de inot din judet. S-au facut controale si la magazinele alimentare din incinta acestor spatii de agrement. Acolo unde a fost cazul inspectorii au fost nemilosi si au impartit amenzi […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro