Actiuni rutiere

Hila Ovidiu

Atentie, soferi! Politistii rutieri ies in strada! Sunt hotarati sa ii traga pe dreapta pe toti cei care vor incalca normele de circulatie.

Politistii rutieri vor derula actiuni in acest weekend ce vizeaza depistarea identificarea si tragerea la raspundere a tuturor celor care incalca prevederile legale. Vizati in special vor fi cei care depasesc limita legala a vitezei, cei cae nu poarta centura de siguranta, sau vorbesc la telefon in timp cer conduc fara a  folosi un dispozitiv de tip „hands free”. Politistii nu vor iesi in strada cu mana goala ci vor pune in functiune toate aparatele radar din dotare. Politistii rutieri le reamintesc soferilor faptul ca nu au voie sa circule cu viteze mai mari de 130 de kilometri la ora pe autostrazi, 100 de kilometri la ora pentru drmurile europene si viteze mult mai reduse in localitati. Cei care nu respecta prevederile legale risca pana la 20 de puncte de amenda si suspendarea permisului pentru o perioada de 3 luni. Nepurtarea centurii de siguranta poate fi sanctionata cu pana la 3 puncte de amenda si transportul copiilor fara mijloace de siguranta specifice poate fi sanctionata cu pana la 5 puncte de amenda. Folosirea telefoanelor mobile in timpul condusului se sanctioneaza cu pana la 3 puncte de amenda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alimente expirate puse pe masa copiilor

Alimente expirate! Asta le-au pus pe masa copiilor reprezentantii hotelului din care joi dimineata 8 micuti au plecat cu salvarea la spital. Comisariatul Judetean Pentru Protectia Consumatorilor Sibiu a efectuat mai multe controale, a retras de la comercializare alimentele expirate si urmeaza sa amendeze operatorul economic. In urma incidentului in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro