Actiuni de prevenire in scoli

Hila Ovidiu

Politistii sibieni revin in scoli in aceasta saptamana. Oamenii legii le vor vorbi elevilor despre delicventa juvenila, prevenirea consumului de droguri si combaterea absenteismului scolar.

Politistii ii invata pe scolari ca mersul la cursuri nu este util pentru a demonstra ceva ci pentru a-si imbogati in fiecare zi cunostintele cu lucruri noi, cunostinte care le vor folosi ulterior pe tot parcursul vietii. Absenteismul scolar a devenit un fenomen in tara noastra si implicit si in Sibiu asa ca oamenii legii incearca sa combata prin actiuni dinamice dezinteresul copiilor pentru scoala si lipsa motivatiei si a increderii in educatia pe care o primesc cei elevii in unitatile de invatamant. In ciuda eforturilor politistilor insa fenomenul absenteismului scolar este tot mai pregnant mai ales la nivel liceal. Politistii ii vor invata pe scolari sa isi aleaga cu grija cercul de prieteni si sa evite consumul de etnobotanice si droguri de mare risc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Calea Cisnadiei intra din nou in reparatii

Calea Cisnadiei va fi din nou data in lucru. Defectiunile aparute pe carosabil vor fi remediate de catre firma constructoare pe banii proprii. Interventiile incep saptamana aceasta. La nici 3 ani de cand a fost data in folosinta Calea Cisnadiei are parte de lucrari de reparatii pentru a doua oara. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro