ACȚIUNI DE PREVENIRE A RĂSPÂNDIRII ȘI LIMITARE A INFECTĂRII CU VIRUSUL SARS COV-2

stiri redactie

Aproape 150 de societăți comerciale, peste 1.200 de persoane şi aproximativ 400 de mijloace de transport persoane au fost verificate în ultimele 24 de ore.

         Activităţile desfăşurate de poliţişti, împreună cu celelalte forţe cu care se acţionează în sistem integrat, se menţin la aceeaşi intensitate.

În ultimele 24 de ore, un număr de 209 poliţişti și 42 de polițiști locali au acţionat pentru verificarea respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, precum și  pentru prevenirea şi limitarea infectării cu virusul Covid-19.

Au fost desfășurate 29 de acţiuni punctuale (dintre care 26 organizate independent de către poliţişti, 2 organizate cu IJJ Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 1.222 de persoane, precum și 387 de autovehicule, dintre care 84 mijloace de transport în comun.

În ultimele 24 de ore, au fost verificate 141 de societăți comerciale, unde poliţiştii şi reprezentaţii celoralte structuri cu care s-a acţionat în sistem integrat au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului, a programului și modului de organizare, în funcție de specificul activității comerciale desfășurate.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 173 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 19.500 de lei, după cum urmează:

-158 de sancţiuni, în valoare de 18.000 de lei, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-15 sancţiuni, în valoare de 1.500 de lei, persoanelor identificate că nu au respectat restricţiile privind deplasarea/libera circulaţie (în intervalul orar 23.00-05.00).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Argeş - Comunicat precizari sanctiune conform Legii 205/2004

În urma informațiilor apărute în spațiul public, referitoare la faptul că o femeie ar fi abandonat niște căței, vă aducem la cunoştinţă următoarele: În dimineața zilei de 03 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați cu privire la faptul că, pe raza comunei Priboieni, o femeie […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro