Acţiuni ale poliţiştilor vâlceni

stiri redactie

Șofer depistat cu viteză excesivă.

Astăzi polițiștii Serviciului Rutier acționează pe raza județului pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză și prevenirea accidentelor rutiere ce s-ar putea produce pe fondul vitezei excesive sau neadaptate la condițiile de drum.

Astfel, polițiștii au depistat cu aparatul radar TruCAM pe Drumul Național 64 pe raza localității Râureni, un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, ce rula cu viteza de 170 km/h pe un sector de drum cu limită de 50 km/h.

Tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 2.900 lei, iar permisul de conducere pe care îl dobândise în urmă cu doar 4 luni de zile, i-a fost reținut pe o perioadă de 90 de zile.

  •  

ACȚIUNE PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Rezultatele obținute de polițiști în ultimele 24 de ore în cadrul acțiunilor pentru siguranța cetățenilor.

La data de 23 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au continuat acțiunile pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Polițiștii au oprit pentru control peste 100 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 17 sancțiuni contravenționale conform O.U.G. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, 4 sancțiuni contravenționale conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii şi liniștii publice și 33 de sancțiuni la Legea 55/2020 ca urmare a nerespectării măsurilor de protecție individuală, valoarea acestora fiind de peste 20.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 444 de persoane și au fost reținute 2 permise de conducere și 1 certificat de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

7.753 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2

Până astăzi, 24 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 430.605 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 304.188 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.753 cazuri noi de persoane infectate cu SARS […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro