Acţiuni ale IJP

stiri redactie

Conducere sub influența alcoolului

În dimineața zilei de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 06,45, pe DN 14, în orașul Copșa Mică, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus spre Sibiu de către un localnic în vârstă de 45 de ani.

Întrucât bărbatul emana miros de alcool, a fost testat alcoolscopic, rezultatul afișat de etilometru fiind de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a fost însoțit la o unitate medicală unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, ulterior fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Braconaj piscicol

În cursul zilei de 11 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ocna Sibiului au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii faptelor care aduc atingere fondului cinegetic, pe raza de competență.

Cu această ocazie, în jurul orei 13,30, pe lacul nr. 4 Alămor, polițiștii au prins în flagrant, în timp ce pescuia ilegal, un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în Ocna Sibiului. Acesta deținea cantitatea de 179 de kg de pește, care a fost confiscată și predată administratorului firmei piscicole căreia îi aparține lacul în cauză, 144 de kg din cantitate fiind viabilă redării mediului natural.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt, cercetările continuând la nivelul Poliției Orașului Ocna Sibiului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

În atenția tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de AJOFM Sibiu

Având în vedere restricțiile impuse de intrarea județului Sibiu în scenariul roșu din cauza pandemiei Covid-19, AJOFM Sibiu solicită tuturor beneficiarilor serviciilor oferite de către agenție(persoane fizice/juridice),transmiterea online a documentelor(dosare de șomaj,solicitare prime,cereri eliberare adeverințe,cereri de suspendare,de repunere în plată,situația locurilor de muncă vacante/ocupate,înștiințarea privind încadrarea în muncă, documentele justificative […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro