ACTIUNI ALE IJP SIBIU

Braconaj cinegetic și uz de armă fără drept în Brădeni

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 01,45, pe DJ 106, în localitatea Brădeni, polițiștii Secției Nr. 3 de Poliție Rurală Agnita au oprit pentru control un autovehicul condus de către un localnic în vârstă de 72 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că bărbatul are asupra sa o armă de vânătoare, deținută legal, însă nu posedă autorizație de vânătoare pentru nicio specie de animale.

Polițiștii au continuat cercetările în saivanul deținut de bărbat în extravilanul localității de domiciliu, unde a fost găsită cantitatea de 25 de kg de carne de mistreț despre care bărbatul a declarat că l-ar fi vânat în aceeași noapte.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de braconaj cinegetic și uz de armă fără drept, bărbatul fiind sancționat și contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor de restricționare a circulației.

De asemenea, cele 25 de kg de carne și arma au fost ridicate în vederea confiscării, iar autovehiculul folosit la comiterea faptei a fost indisponibilizat.

Cercetările continuă la nivelul Secției Nr. 3 de Poliție Rurală Agnita.

Infracțiuni la regimul rutier și nu numai

 La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 18,30, pe strada Gravorilor din municipiul Mediaș, polițiștii Biroului de Ordine Publică Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 19 ani.

Pentru controlul documentelor, tânărul le-a înmânat polițiștilor un permis de conducere eliberat de o autoritate străină. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că permisul prezentat este unul fals, iar medieșeanul nu deține dreptul de a conduce pe drumurile publice nicio categorie de autovehicule.

Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și uz de fals.

La data de 29 aprilie a.c., în jurul orei 21,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit un autoturism condus pe strada Ion Neculce.

Polițiștii rutieri au constatat că la volanul mașinii se afla un sibian în vârstă de 53 de ani, care emana miros de alcool.

Cu toate acestea, bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în consecință fiind deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Cercetările continuă la nivelul Biroului Rutier Sibiu. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Documentele pentru obținerea șomajului tehnic se depun, din 1 mai, prin aplicația aici.gov.ro

2020, prin Registratura electronică pusă la dispoziție de Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, https://aici.gov.ro/home. Transmiterea documentelor prin Registratura electronică va asigura procesarea mai rapidă a documentelor, o evidență mai bună a actelor transmise și va facilita accesul la formularele ce trebuie completate. De asemenea, cererile vor fi editate în […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro