ACȚIUNE PE LINIE RUTIERĂ

stiri redactie

La data de 25 iunie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier al Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au organizat și desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității desfășurării transportului de persoane în regim taxi și eliminarea piraterie în domeniu și pentru respectarea prevederilor Legii 38/2003 privind efectuarea de activități de transport persoane contra cost în regim taxi.

Polițiștii au oprit pentru control 123 de autovehicule, iar din cauza neregulilor descoperite, polițiștii au fost nevoiți să aplice 43 de sancțiuni contravenționale, 14 din acestea fiind aplicate pentru nerespectarea prevederilor Legii 38/2003 privind efectuarea de activități de transport persoane contra cost în regim taxi, sancțiuni cu o valoare de peste 9.000 lei.

De asemenea, au fost legitimate 134 de persoane și au fost reținute 9 permise de conducere, dintre care 3 pentru alcool.

Exemplu:

Polițiști au oprit pentru control pe raza comunei Dăești, o autoutilitară condusă de un bărbat de 52 de ani, din municipiu.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei, iar pe numele său au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

DEZVOLTAREA ȘI IMPLEMENTAREA DE INSTRUMENTE MOTIVAȚIONALE ȘI DIDACTICE INOVATOARE PENTRU ȘCOALA SIBIANĂ INCLUZIVĂ: un proiect POCU al Universităţii “Lucian Blaga” din Sibiu pentru profesori motivați din județele: Sibiu, Brașov, Alba

Continuarea activităților de formare în regim online de tip sincron audio-video (webinar) Proiectul cu titlul “Dezvoltarea și implementarea de instrumente motivaționale și didactice inovatoare pentru școala sibiană incluzivă”, Cod SMIS proiect: 105299, având ca sursă de finanțare POCU/73/6/6/105299, cofinanțat din Fondul Social European prin POCU 2014-2020, Axa prioritară 6, Prioritatea […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro