Actiune de ecologizare pe Cibin

Hila Ovidiu

Elevii de la Brukenthal insotiti de dascali si voluntari au demarat in weekend cea mai mare actiune de ecologizare a raului Cibin care a avut loc in acest an. In urma muncii scolarilor s-au strans aproape 500 de saci cu deseuri. De pe marginea raului tinerii au adunat de la sticle de plastic, la cauciucuri, covoare si chiar canapele!

Tinerii de la Brukenthal au derulat in weekend cea mai mare actiune de ecologizare a Cibinului care a avut loc in acest an. Scolarii, alaturi de profesori au dat strigarea pe pagina de socializare special creata in acest scop si au reusit sa castige de partea lor si cateva zeci de voluntari. Marea curatenie a avut loc in weekend. In urma acestei actiuni s-au strans 480 de saci plini cu gunoaie aruncate de catre cetateni ai Sibiului cu mai putin simt civic. De pe malul Cibinului tinerii au strans covoare, mii de sticle de plastic, cauciucuri, galeti, ladite din zona Pietei Cibin, diferite obiecte din metal si chiar o masina de tuns iarba si o canapea. Scolarii spun ca sunt oricand pregatiti sa faca o noua actiune de ecologizare. Tinerii care au participat la ecologizarea Cibinului ar trebui sa fie o lectie pentru noi toti, dar mai cu seama pentru cei care din lene, neglijenta si lipsa de simt civic arunca deseurile pe malurile raului in conditiile in care fiecare cartier are spatii special amenajate pentru depozitarea deseurilor si bineinteles tomberoane.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Jandarmii sibieni, pregatiti pentru orice interventie

Jandarmii sibieni au crescut in ochii sibienilor. Sau cel putin asa reiese din faptul ca acestia sunt toti mai des solicitati pe numarul unic de urgenta 112. Anul trecut adresabilitatea cetatenilor a crescut cu 400%. Munca jandarmilor sibieni pare sa fie tot mai apreciata de catre locuitorii judetului. De un […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro