Acoperisul statiei „Lomonosov” va fi inca odata reparat…pe banii Primariei

Hila Ovidiu

Reparatie cu ghinion pentru statia de transport public “Lomonosov”. La nici o saptamana dupa ce a fost reparata s-a spart din nou. Reprezentantii municipalitatii spun ca vor relua reparatiile si vor face cercetari pentru a vedea cine poate fi tras la raspundere dupa ce acoperisul statiei a fost din nou spart.

Nu stim cine o “blastama”, insa statia Lomonosov de pe Calea Dumbravii pare sa aiba ghinion maxim. Dupa ce a fost distrusa de zapada in urma cu aproximativ 2 saptamani, acoperisul statiei a fost reparat in cursul saptamanii trecute si la nici 3 zile de cand s-a schimbat copertina, aceasta a fost din nou sparta. Probabilitatea este foarte mare ca zapada sa fi cazut de pe cladirea Armatei insa cel putin pana la momentul de fata nimeni nu poate fi acuzat de nimic.

In aceste conditii reprezentantii municipalitatii spun ca vor reface acoperisul statiei cu bani din visteria municipala urmand ca apoi sa se gaseasca posibilitati juridice de a trage la raspundere vinovatii.

Sincron mirela primarie de azi de la 01.22-01.39

Cladirea Armatei are montati pini speciali pe acoperis tocmai pentru a impiedica zapada sa cada in cantitati mari deodata…

Valoarea primelor reparatii la acoperisul statiei a costat 300 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Alerta meteo pentru Romania! Revin ninsorile!

Revin ninsorile! Meteorologii anunta precipitatii in toata tara! Atentionarea meteo intra in vigoare marti si este valabila pana la mijlocul saptamanii. Ninsorile revin in forta in tara noastra! Meteorologii spun ca incepand de marti si pana miercuri la ora 14.00 sunt asteptate ninsori viscolite, precipitatii mixte si vant puternic. Toate […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro