Acelasi magazin de 3 ori!

alin

Un magazin din Medias, a fost spart nu o data, nu de doua ori ci…atentie, de 3 ori. Se pare ca este vorba despre aceiasi hoti, care sunt inca in libertate. Politistii au format un cerc de suspecti.

Un magazin din Medias a ajuns in atentia politistilor dupa ce hotii i-au calcat pragul de 3 ori. Furturile au fost comise o data pe luna. Patronii au sistem de alarma conectat la o firma de securitate si paza dar si camere de supraveghere. Dupa penultima spargere au fost montate chiar si gratii la usa, dar degeaba. De fiecare data infractorii gasesc o modalitate sa intre si sa fuga inainte sa fie prinsi. Barbatii poarta cagule si manusi si sunt specializati. Ei reusesc sa fure din magazin, mai putin de un minut. Prejudiciul se ridica la suma de 20.000 de lei.
Politistii au un cerc de suspecti, dar pana la aceasta ora, autorii nu au fost identificati.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Si a pierdut viata

Grav accident de circulatie pe Drumul National 1. O femeie si-a pierdut viata dupa ce sotul sau, care se afla la volan, a ajuns cu masina pe contrasens, unde au fost izbiti de un tir. Soseaua a fost blocata ore in sir. Accidentul s-a produs pe drumul National 1 in […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro