Accidete rutiere

Hila Ovidiu

Mai multe accidente rutiere s-au produs in Sibiu in ultimele 24 de ore. Politistii le recomanda soferilor sad ea dovada de maxima prudenta in traffic sis a fie atenti la pietoni.

In doar 24 de ore in judet s-au produs 3 accidente rutiere. In doua dintre ele au fost implicati minori lasati nesupravegheati. Vorbim pe de-o parte de o copila in varsta de 10 ani care a incercat sa traverseze strada prin spatele unui autobuz, pe o zona interzisa si a fost lovita de o masina condusa regulamentar, iar pe de alta parte vorbim de un o alta fetita, de aceasta data in varsta de doar 6 ani, din Medias, care a fost lovita de masina in timp ce incerca sa treaca strada prin loc nepermis. Cel de-al treilea accient rutier s-a produs in municipiul Sibiu, pe strada Semaforului, unde o tanara in varsta de 28 de ani a fost lovita de masina chiar pe trecerea de pietoni. In urma impactului fata a fost ranita destul de grav. Soferul vinovat de producerea accidentului este cercetat penal. Pentru a evita astfel de evenimente rutiere politistii sibieni le recomanda tuturor participantilor la trafic sa dea dovada de prudenta maxima!Oamenii legii spun ca pietonii au obligatia de a traversa doar prin spatii special marcate si doar pe culoarea verde a semnaforului. Soferii au obligatia de a fi atenti nu doar la masina din fata sau din spate ci si la trecerile de pietoni, la biciclisti mopedisti si motociclisti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Ceata, intre romantism si pericol

Octombrie vine cu …ceata densa. In aceasta dimineata vizibilitatea a fost extreme de redusa. Toamna incepe sa-si intre pe deplin in drepturi. Dupa cateva zile cu dimineti si seri racoroase dar si temperaturi de amiaza care merg spre 20 de grade cu plus, in aceste zile a aparut si fenomentul […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro