„Accidentul” in topul inselatoriilor

Hila Ovidiu

25 de prsoane au depus plangeri la politie dupa ce au fost contactati de persoane necunoscute care au incercat sa obtina bani de la ei prin metoda “accidntul” mai bine de jumatate dintre acestia au fost contactati de infractori in ultimele 3 luni ale anului. In unele cazuri hotii au reusit sa obtina sume importante de bani de la sibienii de buna credinta.

metoda accc

Inselatul prin metoda “Accidentul” tinde sa devina o moda la Sibiu. Infractorii au incercat anul acesta sa faca zeci de victime. In unele cazuri sibienii de buna credinta le-au dat si ultimul leu din casa dupa ce le-au ascultat povestile. Numai in ultimele 3 luni 15 persoane au depus plangere la politie dupa ce au fost sunate de necunoscuti care s-au recomandat a fi autoritati judiciare si care au cerut diferite sume de bani in schimbul unor servicii pentru rude apropiate ale victimelor. Cel mai recent caz este cel in care un tanar de 22 de ani a incercat sa pagubeasca o femeie cu suma de 3900 de lei. victima a sunat insa la politie iar tanarul a fost prins in flagrant. Nu totate victimele au dat dovada insa de atata perspicacitate. Altele au dat banii fara sa stea pe ganduri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

"Doamna Muntilor" la 90 de ani

Lucreţia Ciobanu, „doamna munţilor” cum i se spune în muzica populară, a împlinit luni venerabila vârstă de 90 de ani. Născută la Topârcea, judeţul Sibiu, artista de muzică populară a dus în întreaga ţară şi chiar dincolo de graniţele acesteia folclorul sibian. Lucreţia Ciobanu a împlinit luni frumoasa vârstă de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro