Accidente rutiere in Sibiu

Hila Ovidiu

2 accidente au avut loc in ultimele 24 de ore. Viteza si neacordarea de prioritate au fost cauzele de producere a evenimentelor rutiere. Politistii recomanda prudenta la volan, mai ales acum ca s-a stricat vremea.

imagesIn ultimele 24 de ore pe drumurile judetului s-au produs doua accidente rutiere. Acestea s-au soldar cu o persoana ranita grav si alte doua ranite usor. De vina pentru producerea evenimentelor rutiere au fost soferi care nu au adaptat viteza la conditiile de drum, respectiv neacordarea de prioritate. De la inceputul anului si pana la inceputul acestei saptamani in judetul nostru au avut loc mai bine de 60 de accidente rutiere. In urma acestora 3 persoane si-au pierdut viata, 35 au fost ranite grav si alte 66 au fost ranite usor. Politistii rutieri le recomanda soferilor sa fie atenti la trafic si sa adapteze permanent viteze de deplasare la conditiile meteo-rutiere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un nou caz de gripa porcina

Un nou caz de gripa a fost confirmat la Sibiu. Este cel de-al 16-lea inregistrat de la inceputul anului si pana in prezent. Cele mai multe cazuri confirmate au fost de tip AH3, adica virus sezonier. In cel mai recent caz de gripa confirmat este vorba despre virusul pandemic, cunoscut […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro