Accidente rutiere

Hila Ovidiu

2 accidente rutiere au avut loc in judet in ultimele 24 de ore. Primul dintre ele s-a produs din vina unui sofer neatent iar cel de-al doilea din cauza unui conducator auto care inainte de a urca la volan consumase bauturi alcoolice. In urma celui de-al doilea accident au rezultat 2 victime.

Primul dintre accidente s-a prods in Medias unde un conducator auto nu s-a asigurat in timp ce dadea inapoi si a lovit cu masina o femeie care circula regulamentar. Femeia in varsta de 45 de ani a fost ranita usor.
Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs pr drumul ce face legatura dintre comuna Petis si localitatea Seica Mare. In urma impactului dintre cele doua masini au fost ranite 2 persoane. vorbim despre o tanara in varsta de 24 de ani care a suferit rani grave si a fost internata in spital si despre un alt tanar, in varsta de 23 de ani care a fost ranit usor. Soferul vinovat de producerea evenimentului rutier avea o alcoolemie de 0,28.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Rectificare bugetara

Sedinta extraordinara la Consiliul Judetean Sibiu. S-a votat ultima rectificare bugetara din acest an. Fiecare dintre cele peste 60 de primarii din judet au primit cate 50 de mii de lei. Mai multi bani au primit localitatile Alma si Copsa Mica. Consilierii judeteni si-au dat miercuri intalnire in sedinta extraordinara. […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro