Accidente pe A1

Hila Ovidiu

A fost “concurs” de accidente rutiere in ultimele 24 de ore pe Autostrada A 1. In mai putin de 10 minute s-au produs doua evenimente rutiere. In urma evenimentelor rutiere mai multe persoane au fost ranite iar traficul in zona s-a desfasurat cu dificultate.

Cele doua evenimente rutiere s-au petrecut la in mai putin de 10 minute si la doar un kilometru distanta unul de celalalt, in zona Aciliu. In primul dintre evenimenele rutiere o autoutilitara a acrosat 2 ansambluri TIR care circulau in fata sa. In cel de-al doilea eveniment rutier a fost implicata o masina de tractari cu platforma pe care se aflau doua autoturisme. Aceasta a intrat in balans si s-a rasturnat. Traficul a fost blocat in zona pe o banda pentru aproximativ 2 ore. In urma celor doua accidente doua persoane au fost ranite. Vorbim despre un barbat in varsta de 53 de ani din Arges victima a primului eveniment rutier si alte doua persoane din Cluj cu varste de 30 si 60 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Viata Andreei depinde in continuare de ajutorul nostru!!!

Vi-o mai amintiti pe Andreea, tanara bolnava de cancer care in urma cu cateva luni cerea ajutorul sibienilor pentru un tratament in Turcia? Fata este acum la un pas de vindecare si spune ca le datoreaza viata tuturor celor care i-au intins o mana de ajutor. Tratamentul nu este inca […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro