Accidente in Sibiu, petrecute la aceeasi ora…

Hila Ovidiu

Neatentia, alcoolul si conditiile meteo nefavorabile au dus la producerea a doua accidente rutiere in aceasta dimineata. Primul dintre ele a fost pe Stefan Cel Mare. In urma lui o batrana de 82 de ani a ajuns la spital. Cel de-al doilea eveniment rutier s-a produs pe drumul dintre Sibiu si Cisnadie si a fost soldat cu doua victime. Una dintre ele este un copil de doar 7 ani.

inAmbele evenimente rutiere s-au petrecut in aceasta dimineata la ora 07.40. in primul dintre ele un sofer de 60 de ani, in timp ce se afla pe Stefan cel Mare nu a acordat prioritate la trecerea de pietoni si a lovit o femeie de 82 de ani care incerca sa traverseze regulamentar. Femeia a suferit rani grave si a fost transportata de urgenta la Spitalul Judetean unde a ramas internata. La aceeasi ora pe drumul dintre Sibiu si Cisnadie a avut loc cel de-al doilea eveniment rutier. Soferul, un barbat de 39 de ani, aflat sub influenta bauturilor alcoolice a incercat sa ajunga la Sibiu pentru a-si aduce copilul de doar 7 ani la scoala. La iesirea dintr-o curba insa din cauza vitezei si a conditiilor meteo nefavorabile a pierdut controlul directiei a intrat pe cotrasens si s-a oprit in santul de pe marginea drumului. Atat soferul beat cat si copilul acestuia au fost raniti. Baiatul a fost transportat la Spitalul Luther fiind suspect de fracturi. Politistii rutieri recomanda tuturor soferilor reducerea vitezei date fiind conditiile meteo. De asemenea cei care pleaca la drum lung au obligatia de a se interesa cu privire la traseul pe care urmeaza sa il parcurga, de a-si echipa masinile cu anvelope de iarna si de a verifica inainte de plecare starea tehnica a autovehiculelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Program de iarna in muzeu

Muzeul in aer liber trece la programul de iarna. Programul de vizitare va fi intre orele 09.00 si 17.00. Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului trece de duminica la programul de iarna. Astfel vizitele vor fi permise doar intre orele 09.00 si 17.00. accesul in muzeu se poate face […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro