Accidentat din neatentie

Hila Ovidiu

Neatentia a facut din nou victime. Un barbat in varsta de 74 de ani a ajuns la spital dupa ce a fost lovit de o masina. Cel mai probabil omul a incercat sa traverseze pe culoarea rosie a semaforului destinat pietonilor.

Politistii spun ca aproape ca nu este zi in care sa nu aiba loc cel putin un accident rutier produs din neatentie, indiferent ca neatentia vine din cauza soferilor sau a pietonilor. In cursul zilei de miercuri, pe Alba Iulia, un pieton a fost lovit de o masina, in timp ce incerca sa traverseze cel mai probabil pe culoarea rosie a semaforului. Barbatul a fost ranit si transportat la spital. Politistii le recomanda pietonilor sa traverseze strada doar pe culoarea verde a semaforului destinat lor si numai dupa ce s-au asigurat de faptul ca au fost vazuti de soferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Activitatea telecabinei suspendata inca. Prima amenda, de 5 mii de lei

Prefectul Lucian Radu a facut miercuri publice primele rezultate in cadrul anchetelor de la Telecabina din Balea. Se pare ca la baza producerii accidentului de duminica au stat atat o defectiune tehnica cat si o eroare umana.  Compania care administreaza telecabina a fost amendata cu suma de 5 mii de […]

Ai o stire? Scrie AICI!

eveniment@evenimentsibiu.ro